K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

a versenyről

Titeket is vár a megújult K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő!

Felnőttként szeretnél majd Te is okos pénzügyi döntéseket hozni? A K&H társadalmi felelősségvállalásának részeként 2010-ben éppen ezért indította el a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt. Nevezz csapatoddal a versenyre és bizonyítsátok be, hogy Ti bántok a legügyesebben a pénzzel! Értékes nyeremények várnak rátok, a felkészülében pedig KáPé is segíteni fog.

KáPé

A verseny indulása óta a nevezések száma mintegy megtízszereződött, 2018-ban már több mint 8000 diák részvételével zajlott a verseny. Az elmúlt 8 évben a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőre összesen 608 településről 1106 iskola csapata, összesen több mint 38 ezer általános iskolás pályázott.

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő 2010-es indulása óta folyamatosan törekedtünk a program tematikájának megújítására. Az elmúlt évek tapasztalatát felhasználva az idei évtől megújítjuk a vetélkedő programját, hogy naprakész, a fiatalok számára is érdekes, modern ismeretanyaggal és még több játékos feladattal fejleszthessük a diákok pénzügyi jártasságát.

versenykiírás

A K&H Csoport több módon is aktívan tesz a pénzügyi ismeretek széleskörű terjesztéséért. Különösen fontosnak tekinti, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, és így felnőttként jobban eligazodjanak a pénz világában, tudatos döntéseket hozzanak, ezáltal teljesebb életet élhessenek.


Versenykiírás

nevezés

Jelenleg nincs nevezési időszak, a 2019-2020-as tanév nevezési időszaka várhatóan 2019. októberében indul.

Addig is nézzétek a vigyázz#KáPé vlogot, és teszteljétek a tudásotokat a mobilapplikációval.

nevezés

bankfióki mentorprogram

A bankfióki mentorprogramban a K&H fiókvezetői örömmel segítenek a felkészülésben. Kérhettek bankfióklátogatást, ez esetben tanulmányi kirándulást tehettek egy közeli K&H bankfiókban, ahol megismerhetitek az itt zajló folyamatokat. A másik lehetőség, hogy felkéritek a fiókvezetőt, hogy egy tanítási órán tartson nektek előadást az iskolában az alapvető pénzügyi ismeretekről.

A mentorprogram nevezéshez kötött, az igénylést az online és a nevezési lapon lehet jelezni!

galéria

2017/18-as tanév
döntő

középdöntők

2016/17-es tanév
döntő

középdöntők

2015/16-os tanév
döntők

középdöntők

2014/15-ös tanév
döntők

középdöntők

2013/14-es tanév
döntők

középdöntők

2012/13-as tanév
döntők

középdöntők

kérdezz minket!

Amennyiben kérdésed van a vetélkedővel kapcsolatban, keresd bátran szervező kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!
Szabó Rebeka
telefon: (06 1) 279 3901 | mobil: (06 30) 525 9520 | e-mail: kh.vigyazzkeszpenz@lwpk.hu